Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Manisalı sporculardan büyük başarı

Burdur’da düzenlenen Gelişmekte Olan Spor Branşları Gençler Kuraş Türkiye Şampiyonası’nda Manisa’nın Salihli ilçesi sporcularından Mürüvetnur Özkan Türkiye şampiyonu olurken, Firdevs Darı ise Türkiye ikincisi oldu.
Gelişmekte Olan Spor Branşları Gençler Kuraş Türkiye Şampiyonası, Burdur’da yapıldı. Türkiye geneli 24 İlden 160 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonada Salihli Belediyespor sporcusu Mürüvetnur Özkan Türkiye şampiyonu, Firdevs Darı Türkiye üçüncüsü oldu. Özkan ve Darı’nın başarısı, Salihli’de gurur kaynağı oldu.
Salihli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, Gelişmekte Olan Spor Branşları Gençler Kuraş Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan Mürüvetnur Özkan ve Türkiye ikincisi olan Firdevs Darı’yı tebrik edip, başarılarının devamını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.