Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
34,4810
EURO
36,4043
ALTIN
2.960,81
BIST
9.367,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa
Hafif Yağmurlu
22°C
Manisa
22°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
10°C
Pazar Parçalı Bulutlu
10°C
Pazartesi Açık
11°C

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 3’üncü projesine de onay çıktı

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 3’üncü projesine de onay çıktı

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar Ge Birimi tarafından hazırlanan “Muğla’da Mesleki Eğitimi Geliştirme-İnovasyon Eğitimi Projesi” Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenmeye hak kazandı. Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, bu proje ile birlikte GEKA’ya yaptıkları üçüncü proje başvurusunun da onaylandığını açıkladı.

13 ilçeyi kapsayan “Muğla’da Mesleki Eğitimi Geliştirme – İnovasyon Eğitimi Projesi” hakkında bilgi aktaran Müdürü Bal, “Proje kapsamında Muğla ilinin 13 ilçesinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde görev yapan teknik müdür yardımcıları ve meslek dersi öğretmenlerinin oluşturduğu 20’şer kişilik 5 gruba Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde eğitim merkezi olarak belirlediğimiz 5 ilçede toplam 200 saatlik inovasyon eğitimi verilecek. Her bir grup 1 hafta boyunca toplamda 40 saat eğitim alacak” dedi.
Sertifika verilecek
Verilecek eğitimin içeriğinde; inovasyon ve ARGE yönetimi, inovasyon kavramı, inovasyon türleri, inovasyon süreçleri, inovasyon stratejileri, inovasyon süreci yönetimi, Türkiye’de inovasyon, inovasyon performansı, gelişen teknolojiler, endüstri 4.0 kavramı, imalat ve yazılım sektöründe kullanılan yazılımlar, fikri mülkiyet hakları, patent başvurucu süreçleri, faydalı model, faydalı model başvuru süreci, örnek marka başvuru uygulaması, kurumsallaşma ve markalaşma, ARGE ve inovasyona verilen destekler gibi konu başlıkları yer aldığını belirten Bal, “Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecek. Eğitim bilgi ve uygulama şeklinde olacağı için her grup için katılımcı sayısı 20 ile sınırlandırılıp, aynı eğitim içeriğiyle her gruba 5’er gün şeklinde planlandı. Eğitim tüm gruplarda 3 gün teori ve 2 gün uygulama şeklinde olacak. Emeği gecen başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.