Manisa Haberleri
Tüm Manşetler

Sağlık camiasını üzen ölüm

29.04.2024 18:51admin⏱ 1 dakika0 okunma
Sağlık camiasını üzen ölüm
HIZLI ÖZET

Bu haberde öne çıkanlar

  • Alaşehir Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan 48 yaşındaki Esra Yıldız Keşkekoğlu bir süredir tedavi gördüğü göğüs kanseri nedeniyle yaşamını kaybetti.Alaşehir Devlet Hastanesi’nd
  • Yahya Keşkekoğlu ile evli olan Esra hemşirenin vefatı herkesi üzüntüye boğdu.Hemşire Esra Yıldız Keşkekoğlu’nun cenazesi Sarıgöl Dış Kahveler Hüseyin Gümüşlü Camiinde öğle namazını müteakip
Alaşehir Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan 48 yaşındaki Esra Yıldız Keşkekoğlu bir süredir tedavi gördüğü göğüs kanseri nedeniyle yaşamını kaybetti.
Alaşehir Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan ve sağlık camiası tarafından da çok sevilen Esra Yıldız Keşkekoğlu (48) yakalandığı göğüs kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Alaşehir Devlet Hastanesi’nde dün yaşamını yitirdi. Yahya Keşkekoğlu ile evli olan Esra hemşirenin vefatı herkesi üzüntüye boğdu.
Hemşire Esra Yıldız Keşkekoğlu’nun cenazesi Sarıgöl Dış Kahveler Hüseyin Gümüşlü Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sarıgöl Mezarlığında toprağa verildi.