Manisa Haberleri
Tüm Manşetler

Memleket hasretini bakın nasıl dindirdi

12.09.2022 11:58admin⏱ 1 dakika0 okunma
Memleket hasretini bakın nasıl dindirdi
HIZLI ÖZET

Bu haberde öne çıkanlar

  • Ankara’da görev yapan bir memurun, uzun bir aradan sonra izne ayrılarak memleketi Afyonkarahisar’a gelir gelmez şehrin tabelasını öpüp sarıldığı anlar, izleyenleri hem duygulandırdı hem güld
  • Ailesi ile birlikte memleketine gelen Sancak, kent girişindeki tabelayı görünce aracını uygun bir yere park edip görenlerin adeta içini ısıtan bir şey yaptı.
  • Aracından inip şehir tabelasını zıplayarak defalarca öpen Sancak, daha sonra tabelayı silerek sarıldı.
Ankara’da görev yapan bir memurun, uzun bir aradan sonra izne ayrılarak memleketi Afyonkarahisar’a gelir gelmez şehrin tabelasını öpüp sarıldığı anlar, izleyenleri hem duygulandırdı hem güldürdü.
Ankara’da bir kamu kurumunda görev yapan Mejnun Sancak isimli memur, yaklaşık 6 ayın ardından senelik izne ayrılıp memleketi olan Afyonkarahisar merkeze bağlı Anıtkaya köyüne geldi. Ailesi ile birlikte memleketine gelen Sancak, kent girişindeki tabelayı görünce aracını uygun bir yere park edip görenlerin adeta içini ısıtan bir şey yaptı. Aracından inip şehir tabelasını zıplayarak defalarca öpen Sancak, daha sonra tabelayı silerek sarıldı. Sancak’ın eşi ise kocasının memleketi hasretini gidermek için yaptıklarını cep telefonu ile videoya alıp sosyal medya hesabına yükledi. Görüntü kısa sürede çok sayıda kişi tarafından izlenip paylaşıldı.
[gallery columns="1" ids=",472832"]