Manisa Haberleri
Tüm Manşetler

Meclisin 100. yılına özel ebru kursu açılacak

29.11.2019 14:51admin⏱ 2 dakika144 okunma
Meclisin 100. yılına özel ebru kursu açılacak
HIZLI ÖZET

Bu haberde öne çıkanlar

  • Sarıgöl Halk Eğitim Merkezinde 152 saat sürecek olan Ebru Kursu açıldı.
  • Yaklaşık bir yıl sürecek olan kursun sonunda Büyük Millet Meclisinin açılışının 100.
  • yılına özel bir sergi açılması planlanıyor.

Sarıgöl Halk Eğitim Merkezinde 152 saat sürecek olan Ebru Kursu açıldı. Yaklaşık bir yıl sürecek olan kursun sonunda Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. yılına özel bir sergi açılması planlanıyor.

[caption id="attachment_329924" align="aligncenter" width="633"] SARIGÖL HALK EĞİTİM MERKEZİNDE 152 SAAT SÜRECEK OLAN EBRU KURSU AÇILDI. YAKLAŞIK BİR YIL SÜRECEK OLAN KURSUN SONUNDA TBMM'İN AÇILIŞININ 100. YILINA ÖZEL BİR SERGİ AÇILMASI PLANLANIYOR. (VEHBİ SARIHAN/MANİSA-İHA)
Sarıgöl Halk Eğitim Merkezinde 152 saat sürecek olan Ebru Kursu açıldı. Yaklaşık bir yıl sürecek olan kursun sonunda Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. yılına özel bir sergi açılması planlanıyor.[/caption] Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi tarafından Ebru Kursu açıldı. 152 saat sürecek olan kursun sonunda sergi açılacak. Kursta kursiyerler geleneksel Türk el sanatları, renk, açık koyu kavramı ve değişik ebru boyama teknikleri öğrenecekler. Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Oruç, “Merkezimiz tarafından ilk defa açmış olduğumuz kurs büyük ilgi görürken kayıtlarımız kısa sürede doldu. Yaklaşık bir sene sürecek olan kursumuzun sonunda Meclisimizin açılışının 100. yılı olması nedeniyle sergi açmayı planlıyoruz. Kursiyerlerimizin ilgisi bizi fazlasıyla memnun etti. Kursumuzun sonunda kursiyerlere sertifika verilecek. Ebru Kursumuzun devamı gelecek." dedi.