Manisa Haberleri
Tüm Manşetler

Manisa’da açık oto pazarı yeniden açılıyor

05.08.2020 16:40admin⏱ 1 dakika0 okunma
Manisa’da açık oto pazarı yeniden açılıyor
HIZLI ÖZET

Bu haberde öne çıkanlar

  • Manisa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan MANULAŞ A.Ş.
  • tarafından işletilen ve geçtiğimiz yıl Aralık ayında hizmete giren Manisa Eski Garaj Açık Oto Pazarı, Mart ayında korona virüs tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara vermişti.
  • Oto pazarının, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak 9 Ağustos Pazar günü itibariyle yeniden hizmete başlayacağı belirtildi.Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Mart ayın
Manisa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan MANULAŞ A.Ş. tarafından işletilen ve geçtiğimiz yıl Aralık ayında hizmete giren Manisa Eski Garaj Açık Oto Pazarı, Mart ayında korona virüs tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara vermişti. Oto pazarının, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak 9 Ağustos Pazar günü itibariyle yeniden hizmete başlayacağı belirtildi.
Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Mart ayında faaliyetlerine ara verilen Eski Garaj Açık Oto Pazarı, 9 Ağustos Pazar günü yeniden hizmet vermeye başlayacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi iştiraki MANULAŞ A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, oto pazarının hijyen, sosyal mesafe ve maske kurallarına azami şekilde riayet edilerek hizmet vereceği belirtildi. Eski Garaj Açık Oto Pazarı’nın 08.00-17.00 saatleri arasında faaliyet göstereceği belirtilirken, dezenfektan ve maske tedbirlerinin en üst seviyede tutulacağı, kontrollerin sıklıkla yapılacağı ifade edildi.
[gallery link="file" size="medium" ids=",362664"]