Manisa Haberleri
Bodrum

Dubai Şeyhi’nin milyon dolarlık yatı Bodrum’a demir attı

06.07.2019 23:08admin⏱ 1 dakika548.801 okunma
Dubai Şeyhi’nin milyon dolarlık yatı Bodrum’a demir attı
HIZLI ÖZET

Bu haberde öne çıkanlar

  • Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim’in milyon dolarlık yüzen sarayı “Radiant”, Bodrum’a demir attı.
  • Mega yatı görenler gözlerini yattan alamadı.Dünya sıralamasında en pahalı yatlardan olan 110 metre uzunluğundaki Cayman Adaları Bayraklı “Radiant”, Bodrum gemi yanaşma iskelesine demir attı.
  • Dolar milyarderi Dubai şeyh Abdulla Al Futtaim’e ait 4 katlı mega yatın değeri ise dudak uçuklattı.
Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim’in milyon dolarlık yüzen sarayı “Radiant”, Bodrum’a demir attı. Mega yatı görenler gözlerini yattan alamadı.
Dünya sıralamasında en pahalı yatlardan olan 110 metre uzunluğundaki Cayman Adaları Bayraklı “Radiant”, Bodrum gemi yanaşma iskelesine demir attı. Dolar milyarderi Dubai şeyh Abdulla Al Futtaim’e ait 4 katlı mega yatın değeri ise dudak uçuklattı. 580 milyon dolar değerindeki 10 kabinli 20 kişilik yatın içerisi ise mini bir saray Üzerinde bir helikopter, jakuziler, spor salonu, çalışma odası, asansör, eğlence merkezi, restoranlar, sauna, buhar odası, deniz altı, jetskiler ve alt kısmında ise 4 aracın sığacağı garajın bulunduğu yatı görenler şaştı kaldı. Alüminyum gövdeli yatın Bodrum’dan sonra Yunan adalarına gideceği öğrenildi.
[gallery link="file" size="medium" ids=",308898,308899,308900,308901,308902"]
ManisaTürk Gazetesi
İçerik korunuyor

Bu içerik izinsiz kopyalamaya karşı korunmaktadır.