Manisa Haberleri
Gündem

Belçikalı turisti kurtarmak için seferber oldular

06.09.2019 11:41admin⏱ 1 dakika25 okunma
Belçikalı turisti kurtarmak için seferber oldular
HIZLI ÖZET

Bu haberde öne çıkanlar

  • Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile gelen 55 yaşındaki Belçikalı turist denizde yüzerken hayatını kaybetti.
  • Yerli ve yabancı turistler, Belçikalı turisti kurtarmak için seferber oldu.Bodrum’a tatile gelen 55 yaşındaki Belçikalı Eddy Henri Avandecaetsbeek, Poyraz Koyun’da yüzerken fenalaştı.
  • Deniz ortasında hareketsiz bir şekilde durduğunu fark eden yerli ve yabancı turistler Avandecaetsbeek’i karaya çekti.
Muğla’nın Bodrum ilçesine tatile gelen 55 yaşındaki Belçikalı turist denizde yüzerken hayatını kaybetti. Yerli ve yabancı turistler, Belçikalı turisti kurtarmak için seferber oldu.

Bodrum’a tatile gelen 55 yaşındaki Belçikalı Eddy Henri Avandecaetsbeek, Poyraz Koyun’da yüzerken fenalaştı. Deniz ortasında hareketsiz bir şekilde durduğunu fark eden yerli ve yabancı turistler Avandecaetsbeek’i karaya çekti. Kıyıda ilk müdahaleyi yapan turistler daha sonra Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdi. Deniz ambulansıyla alınan Avandecaetsbeek, Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Avandecaetsbeek kurtarılamadı. Belçikalı turistin kesin ölüm nedeninin otopsiden sonra belirleneceği öğrenildi.
Belçikalı turistin cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
[gallery link="file" size="medium" ids=",318249,318250,318251,318253"]