Manisa Haberleri
Tüm Manşetler

70 yaşındaki adam, depremden 33 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı

01.11.2020 10:24admin⏱ 1 dakika0 okunma
70 yaşındaki adam, depremden 33 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı
HIZLI ÖZET

Bu haberde öne çıkanlar

  • İzmir’in Bayraklı ilçesinde deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı’ndan, 70 yaşındaki Ahmet Çitim adlı vatandaş sağ kurtarıldı.
  • Depremden 33 saat sonra enkaz altından çıkartılan Çitim, yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.İzmir’de depremde çöken Rıza Bey Apartmanı’nda, depremden 33 saat sonra bir kişi sağ çı
  • 70 yaşında olduğu öğrenilen Ahmet Çitim adlı vatandaş, ekipler tarafından kurtarıldıktan sonra ambulansla hastaneye sevk edildi.
İzmir’in Bayraklı ilçesinde deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı’ndan, 70 yaşındaki Ahmet Çitim adlı vatandaş sağ kurtarıldı. Depremden 33 saat sonra enkaz altından çıkartılan Çitim, yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.
İzmir’de depremde çöken Rıza Bey Apartmanı’nda, depremden 33 saat sonra bir kişi sağ çıkartıldı. 70 yaşında olduğu öğrenilen Ahmet Çitim adlı vatandaş, ekipler tarafından kurtarıldıktan sonra ambulansla hastaneye sevk edildi. Olay yerinde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da AFAD yetkililerinden bilgi aldı.