Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
34,0030
EURO
38,0243
ALTIN
2.831,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa
Az Bulutlu
28°C
Manisa
28°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

CHP’li Balaban: Bu saygıdeğer firmayla!..

AK Partili Çerçi’yle gizli görüşmelerde bulunarak gelen TurkMall firmasını göndereceğini söyleyerek seçimi kazanan CHP’li Semih Balaban, bugün ne yapıyor? Tepkilere sebep olan o toplantının ardından, firmanın vatandaşı tek tek arayıp, “Belediye bizim arkamızda” diyerek yangından mal kaçırır gibi büyük bir telaşla imza toplamaya çalıştığı bildiriliyor.

Haber: Berna Memiş

31 Mart yerel seçimlerinde Laleli ve Mesir Mahallelerindeki “rantsal dönüşüm” sorunu üzerinden seçim propagandasını yürüten ve AK Partili Çerçi’nin getirdiği TurkMall firmasını derhal göndereceği teminatını vererek seçim kazanan CHP’li Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban vatandaşı hayal kırıklığına uğrattı. Bir ay önce düzenlenen toplantıda yaşananlara kimse bir anlam veremiyor. Vatandaşı kentsel dönüşüm sorununu dinlemeye çağırıp, toplantıyı TurkMall firmasına yaptıran Semih Balaban, toplantının başında yaptığı konuşmasıyla da geriye pekçok soru işareti bıraktı.

BALABAN: BU SAYGIDEĞER FİRMAYLA..

TurkMall firmasının kendilerine geldiğini ve görüştüklerini, sunumlarını yaptıklarını belirterek söze başlayan Balaban, konuşmasının devamında ise “Hiçbir yerde bu saygıdeğer firmayla da kapalı kapılar ardında bir görüşme yapmadık. Gizli bir ajandımız olmadı. Bir telefon görüşmesi dahi yapmadık. Halka karşı hiçbir zaman hiçbirimiz suç işlemedik ve halka karşı hiçbir zaman da suç işlemeyeceğiz. İşte söyleniyor. Biz belediye olarak TurkMall’a öncülük yapıyormuşuz. Bunun temsilcisiymişiz. Asla arkadaşlar!” diye konuştu. Balaban bu ifadeleri ile kafa karışıklığı yarattı.

SORULARA CEVAP VEREMEYEN EYÜBOĞLU: “İMZALARI TOPLAYAMAZSAK TASIMIZI TARAĞIMIZI TOPLAR GİDERİZ!”

TurkMall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu iki saat boyunca vatandaşı ofislerine gelip imza vermeleri konusunda ikna etmeye çalıştı. Ancak esas soruların hiçbirine cevap veremeyen Eyüboğlu, vatandaşı sık sık azarlayan tutumundan taviz vermedi. Eyüboğlu’na tepkilerin yükseldiği anlarda mikrofonu alan Balaban ise “Niye korkuyorsunuz niye çekiniyorsunuz arkadaşlar biz sizleyiz. Halkın arkasındayız” gibi sözlerle vatandaşı sakinleştirerek firma yöneticisinin konuşmasına devam etmesini sağladı.

İşte Balaban’ın kimsenin anlam veremediği açılış konuşması ve devamında yaşananlar.. Tıkla İzle👇

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.