Site Rengi

enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
34,0849
EURO
38,0630
ALTIN
2.837,95
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Manisa
Parçalı Bulutlu
29°C
Manisa
29°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
29°C

Milli badmintoncu Ravza Bodur Bulgaristan’dan bronz madalyayla döndü

Manisalı milli badmintoncu Ravza Bodur, Bulgaristan’ın Svilengrad şehrinde düzenlenen Fz Forza Bulgarian Junior U19 International 2024 Badminton Turnuvası’nda bronz madalya kazandı.
Türk milli takımının 12 madalya kazandığı turnuvada Manisalı sporcu Ravza Bodur 3. olarak bronz madalya kazandı. Turnuva sonrasında açıklamalarda bulunan Ravza Bodur, “Ülkemi temsil etmekten ve bu başarıyı elde etmekten büyük gurur duyuyorum. Bu madalya, benim için çok anlamlı ve gelecekteki hedeflerim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu” dedi.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk de milli sporcuyu ve antrenörlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.